Pasta med svamp, rucola och Parmesan från Zeta |
Här följer ett recept med parmesan som jag fått av familjen Kjellström i Skanör. Enkelt, snabbt och gott!
Pasta med svamp, rucola och parmesan
4 pers
300 gram färsk pasta
250 gram svamp, t.ex. skogschampinjoner
1 gul lök
smör
2 dl crème fraiche gourmet rostad vitlök & timjan
80 g rucola
100 gram Zeta Parmesan
Parmesan, lagrad i 14 månader |
Gör så här:
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
- Dela svampen i kvartar. Skala och skär löken i klyftor. Stek svamp och lök i smör i en panna. Tillsätt crème fraiche och koka upp. Smaka av med salt och peppar.
- Blanda med pastan. Toppa med rucola och hyvla över rikligt med parmesan vid servering.
Voilá! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar