tisdag 3 april 2012

Crème Caramel från Kockens




Créme Caramel från Kockens
Jag är svag för dylika desserter och ville gärna prova den här nyheten från Kockens. Äkta italiensk dessert står det på kartongen och enligt Kockens hemsida så är de tillverkade i Italien och storsäljare där. Förpackningen innehåller två påsar, en med kolasåsen och den andra med pulver som ska blandas med mjölk och kokas i tre minuter. Innehållet räcker till fyra portionsformar. Resultatet blev riktigt bra med god smak på både själva puddingen och karamellsåsen. Den släppte fint från formen också. Det som drar ner betyget är att den bränner vid mycket lätt. Jag må ha varit lite klantig och brassat på med för hög värme när jag skull koka upp men ändå...

Bränt var det här...Svinto!
Förpackningen ser ganska trevlig ut och det är väl inte Kockens kännetecken annars? Betyget blir 4 av 5! och jag ska nog prova de andra två varianterna, Panna Cotta och Tiramisù.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar