Köttbankaren kom väl till pass |
Choklad med polka. Låt stelna! |
Adde med kniven |
Härligt kladdigt...och gott |
Detta skars sedan i bitar |
Tur man har en vinklad fläkt! |
Homemade snickers |
Snickers
350 g jordnötssmör osaltat med crisp
2 dl sirap
2 dl socker
9 dl cornflakes
200 g mörk choklad
Gör så här:
- Blanda jordnötssmör, sirap och socker i en kastrull. Hetta upp blandningen under omrörning utan att den kokar.
- Häll smeten i en bunke, tillsätt cornflakes och rör ihop.
- Tryck ut blandningen på en plåt. Den bör täcka 3/4 av plåten.
- Smält chokladen och bred över kakan.
- Låt stå kallt tills chokladen har stelnat och skär sedan i bitar.
Puffat ris med russin och choklad |
Vårgårdaris, blandat med russin och smält mörk choklad är en gammal klassiker som också är god.
Åh vad mycket gott ni bakat - till BARNEN var det ja ;) Jag ÄLSKAR hemgjord snickers, verkligen fantastiskt gott!
SvaraRadera