tisdag 8 februari 2011

Nyheter från Pågens


Kanske skulle Pågens anställa mig som produktutvecklare. Förklaring följer längre ner i texten. Pågens är oerhört framgångsrikt med sin Lingongrova som är det bäst säljande brödet i Sverige. Det har skrivits spaltmeter om den eventuella nyttigheten/onyttigheten med detta bröd och meningarna går isär. Klart är att det kunde vara betydligt nyttigare och mindre sött. Varför gör inte Pågens en nyttigare och mindre söt variant på succén Lingongrova? Detta har jag i olika sammanhang påpekat för nära och kära. Plötsligt finner jag då just ett sådant bröd i bröddisken Lingongrova special, därav anställningstipset.
Smaken är bra. Gott tuggmotstånd och inte så söt. Ett klart godkänt bröd som det känns bättre att äta. Betyget blir en fyra.
Pågens Musliskorpor är en annan nyhet som jag sprang på häromdagen. En mycket god skorpa med korinter och gula linfrön. Ett lysande alternativ till kakan som man gärna vill ha till kaffet. Skorpan äts med fördel utan något alls på. Denna nyhet förtjänar en femma och kommer att finnas till hands i skåpet där hemma (tillsammans med skorporna med mörk choklad!) och tipset på påsen att smula skorpan i yoghurt måste provas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar