tisdag 9 november 2010

Redfellas

Idag tillbringades hela dagen på Malmö Högskola. Lunchalternativen är ganska många men det borde finnas utrymme för ännu fler lunchalternativ med tanke på anstormningen av studenter och de köer som bildas vid lunchtid. Kortast kö och med stor omsättning på gäster hade Redfellas Juicebar som har ett guldläge bara några meter från nedgången till Citytunnelstationen som öppnar inom kort.
Personalen hade fullt upp och jag hade med en stunds köande tid att läsa på den stora röda menytavlan. Lunchkombon juice+toast för 69 kr verkade lagom. Jag valde en juice med namnet Shopaholic (jordgubb, ananas, mynta, äpple) och en Mozillatoast (kyckling, mozarella, babyspenat). De färdiga beställningarna ropas ut med ditt namn vilket känns lite mer personligt än nummer eller pipande dosor. Synd att juicen blev färdig några minuter före toasten eftersom färsk juice snabbt separeras om du inte som jag rör konstant för att den ska hålla sig blandad. Både juicen och toasten var goda. Redfellas känns fräscht och helt rätt i tid (och plats).


 En nära vän bjöd senare på middag. En väldigt god pasta med saffran, spenat och lax. Vårt gudbarn, som är ett proffs i köket, hade till dessert gjort egna bakelser med banan, marsipan och grädde med vit choklad. Sött och gudomligt gott.
Pasta med lax
God bakelse

2 kommentarer:

  1. Trevligt! Så gott det ser ut! Prova Mad Mango Smoothie nästa gång på RF. :) Fin Blogg! /Caroline

    SvaraRadera
  2. Ser verkligen smarrigt ut!! /Lena

    SvaraRadera