Vinbärssnäcka |
På kvällen drog vi igång ett par eldhärdar för att grilla lite av varje som barnen haft med sig. Mycket korv blev det. Min kollega satte ett par elever att baka pinnbröd, själv instruerade jag ett par andra att skiva paprika och morot och hacka vitlök. Jag lånade naturskolans wokpanna och wokade grönsaker som sedan kryddades med följande röra:
thaibasilika
limeblad
ingefära
soja
lime
chili
tomatpuré
grillad paprika
fisksås
koriander
sesamolja
kokosmjölk
Grönsakswok i det fria |
Frukostbuffé |
Efter en natt med spökerier, snarkande kollegor och väldigt lite sömn så dukades frukosten upp utanför huset. Vi fick också i oss lite sött i form av en nyplockad bikaka. Naturskolan hade haft en biodlarkurs kvällen innan och lämnat lite smakprov till oss. Tack!
De flesta tyckte att det var gott med honung |
Kladdigt, sött och gott! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar