lördag 28 april 2012

Öppet Hus på Kryddgårdsskolan

Kryddgårdsskolan på Rosengård i Malmö
Då var det åter dags för Öppet Hus, dagen på året då min arbetsplats invaderas av föräldrar, syskon, fd elever och andra. Sista veckan hade vi putsat och fejat, satt upp aktuella elevarbeten och gjort skolan fin och extra inbjudande. Då är det förjäkligt att det ska stå en sopstation precis vid infarten till skolan och att vissa boende i området inte begriper hur man sorterar sopor. Dags för Gatukontoret eller Hälsovårdsmyndigheterna att göra något. Dagen till ära såg det alldeles förskräckligt ut. Inne i skolan återfanns lämpligtvis en utställning om miljön och miljöbovar.

Miljöbov, åk 4
Äkta miljöbovar!!!!
Barn och föräldrar levererade kakor och maträtter från världens alla hörn till vårt fantastiska fik. utrymmena belamrades redan tidigt på dagen av besökare som trängdes med diverse utställningar och information från olika aktörer. Tandsköterskan informerade och sålde billiga tandborstar samtidigt som nyttig information om cykelhjälmens betydelse gavs och försäljning av böcker från En Bok För Alla pågick. Matsalen, som för dagen fungerade som kafeteria, räckte inte till och snabbt dukades fler bord i Hemvistens lokaler.

"Hela Skolan Sjunger". Välbesökt, varmt och trivsamt.

Åk 2

Åk 6 med inspiration från Picasso

Åk 6


Jag provsmakade som vanligt så mycket som jag bara orkade och det mesta var grymt gott. Pakoras och Pakistanska vårrullar blandades med allehanda fantasifulla och välsmakande bakverk. Tack alla som bidrog till en fantastiskt trevlig dag på "Kryddan".

Dignande kakfat lockade många besökare

2 kommentarer:

  1. Oj, det där ser ju riktigt bra ut! Förstår att det var lätt att äta sig mätt där :)

    SvaraRadera