söndag 10 juni 2012

Halvfabrikatsmiddag

Ibland bara orkar man inte....och lik förbaskat kan det bli riktigt gott. Bara man är hungrig nog så fungerar "snabbmat" alldeles förträffligt ibland. Ta exemplet med den lokala pizzerian. Har man precis ätit middag hemma och råkar gå förbi nämnda pizzeria så luktar det nästan äckligt och lite kväljande. Har man å andra sidan vägarna förbi när man råkar vara jättehungrig så luktar det alldeles fantastiskt underbart och man får verkligen stålsätta sig för att inte smita in och göra processen kort med hungerkänslorna.
Denna dag pallade jag inte lägga ner så mycket arbete på maten så det blev först en förrätt med mozarellasticks från Lindströms. De var gott ostiga med i övrigt ganska menlösa. Kunde varit lite sting i dem. Roligast är förpackningen och sättet som texterna är skrivna på. Lite annorlunda och med en humoristisk knorr.
Till maten blev det krispiga potatisräfflor ur ICA´s sortiment. De är faktiskt riktigt goda och välkryddade. Barnen älskar dem. Till det hade jag en bit rostas som är en perfekt bit kött om man ska göra grillspett. Jag skar köttet i småbitar och marinerade någon timme. En halvtråkig bit isbergssallad och en stackars överbliven tomat fick tjäna som grönsaker på tallriken. Färdig tsatsiki och påsbea till de som gillar det och middagen var komplett. Riktigt bra faktiskt!

God snabbmiddag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar