onsdag 16 januari 2013

OLW Cheez Heartz

Inte en kaksmula eller en endaste godisbit och inte heller några chips eller andra snacks på drygt två veckor. Jobbigt, men det ger visst resultat på vågen. Välbefinnandet är det dess värre si och så med. Humöret är ju inte på topp precis när man är konstant hungrig och sötsugen. Tänkte att suget skulle minska nån gång.....men ack nej. Mitt gudbarn Julia påstår att det tar 21 dagar innan suget försvinner. Så länge ska jag nog kunna hålla ut.

Extra jobbigt blir det när man går i butikerna och bara ska ha typ mjölk. Hur tråkigt som helst att handla när man inte köper några goda impulskakor eller liknande. Nåja, en hel del inköp blir det iaf. Skåpen är välfyllda när vi väl får börja kränga igen.

Cheez Heartz
OLW har kommit med triss i nyheter. Först ut hos testpanelen (Axel och Adrian) är Cheez Heartz. Ostbågar fast utan bågformen. Istället är det osthjärtan med smak av svensk mellanlagrad ost. När man öppnar påsen och sticker ner nosen så doftar det lite fotsvettig ost. Annette (abstinens) tyckte det luktade fantastiskt! Adrian smakade och gav dem betyget 3,5 av 5. Axel menade att de smakade som ostbågar, varken bättre eller sämre. Jag återkommer med ett utlåtande efter avhållsamheten.

Adrian var ganska nöjd med smaken

2 kommentarer:

  1. Gillar du snacks ska du kika in hos mig i dag;)
    Trevlig lördag
    Kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se

    SvaraRadera
  2. Men sen tar det bara 3 dagar att förstöra allt du kämpat för. så efter vecka 13 börjar vi om. LÄNGTAR TILL VECKA 13! ska bli gott.

    SvaraRadera