lördag 1 oktober 2011

Tarragona mandelkrokant
Tarragona har alltid varit en favorit. Blir jag sugen på choklad så blir det allt som oftast en Tarragona. Detta choklad måste ha funnits väldigt länge för jag har bestämt för mig att min pappa ofta köpte Tarragona när jag var ung (efter "googlande visar det sig att Tarragona funnits sedan 1928!) Då fanns den endast med hela hasselnötter. Sedan nåt år tillbaka finns det flera varianter av chokladkakor (mandel, pistage-mandel, cashew och hasselnötter) och så den gamla hederliga med hela hasselnötter som en "bar" istället för kaka.
Nu har Cloetta släppt en ny variant. Den här gången med mandelkrokant. Sött, crunchy och gott. Man äter inte lika mycket av den här varianten då den blir i sötaste laget. De andra känns iallafall inte lika söta. Men god är den och förtjänar en klar 4 av 5!

2 kommentarer:

  1. Jag är inget jättefan av cloettas choklad, men jag tycker just tarragona är helt okej faktiskt, den har lite spännande versioner nu! Har inte provat just denna - får nog ta och göra det =D

    SvaraRadera
  2. Har smakat Tarragona choklad för länge sedan och har besökt den vackra staden Tarragona på Spaniens östkust. Gillar båda skarpt!

    SvaraRadera