söndag 31 augusti 2014

KaffeRista och Whoppin´Muphin

KaffeRista är en trevlig bekantskap när det gäller mobilt kaffe. Magnus och Madeleine Lindgren drog igång det hela för ca 6 månader sedan och har nu basen för sin vita kaffebar Piaggio APE på stationen i Svedala. Pendlarna där lär ha upptäckt honom och kaffet är riktigt gott och serverat med stil. Kaffet de har valt ut är ett exklusivt kaffe från Piansa som aldrig är äldre än tre veckor från rosten till kaffekoppen. Magnus säljer dessutom Piansas riktigt goda bryggkaffe. Piansa drivs som det familjeföretag det startades som 1946 utanför Florens, med manuell och omsorgsfull hantering vad gäller rostning, vägning och packning av kaffebönorna istället för storskalig industriell framställning.

KaffeRista och goda cupcakesFöretagsevents kommer vara en stor del av deras verksamhet där de erbjuder sina tjänster vid nylanseringar, kundträffar, produktpresentationer, mässor, personalfester och catering.


Kaffe och kaka?


Under hästsportsveckan i Malmö samarbetade han med Whoppin´Muphin som gör fantastiskt trevliga små cupcakes med roliga smaksättningar.


Key Lime Paj

Snickers

Sommardröm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar