söndag 21 oktober 2012

Tapas-SM och gott vin


Testade ett rött spanskt riojavin (Ramón Bilbao nr 6698) för den blygsamma pengen 57 kr. Mörkrött och friskt doftande! Vinet smakade alldeles utmärkt med en fruktig touch av mörka bär och en ganska hög syra och är väl värt sina pengar. Skulle t.ex funka bra till tapas. Varför inte hitta på dina egna tapas och tävla med dessa på Tapas-SM. Du kan vinna en resa till Spanien. Allt om tävlingen finns på https://www.facebook.com/smakarpa/app_150615125083256.


Tapas-SM är en tävling arrangerad av PrimeWine Group. Varje vecka under fyra veckors tid väljer bloggarjuryn ut tre veckofinalister. För att delta laddar du upp ett recept (och gärna bild) samt motiverar varför just din tapas är Sveriges godaste och passar bra tillsammans med vinet Ramón Bilbao.
Varje vecka under fyra veckor väljer juryn ut tre veckofinalister. I slutändan kommer fyra olika tapas att gå till final. I finalen hjälper en representant från Ramón Bilbao till att välja ut segraren i Tapas SM. Förstapriset i tävlingen är en resa till Rioja, med besök på Bodegas Ramón Bilbao.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar