tisdag 15 maj 2012

Choklad i världsklass med mera.

Lindts nya choklad med kokos är bara grym. Perfekt avvägd chokladsmak och god krispig kokos. Gillar man kokos så är det här en klockren femma! Jag slukade hela i ett nafs. Kommer att köpas ofta!

Lindt Coconut Intense, Världsklass!!

Plopp Kärlek med smak av geléhallon är ganska hyfsad faktiskt. Hallon och choklad är ju en finfin kombination i de flesta bakverk, kladdkakor etc. Den ljusa chokladen och hallonsmaken fungerar fint ihop i den här chokladbiten. I vissa butiker kan man köpa små Plopp Kärlek och då få ett fint kärleksfullt kuvert till så att man kan skicka kärleksplopp till någon som man håller kär.

Plopp Kärlek

Marabou med jordgubb då? Om jag inte minns helt fel så har den funnits förr. Smaken är ganska bra med naturlig och äkta, lite småsyrlig, jordgubbssmak med små bitar. Inte så dum. Marabou är alltid Marabou!

Marabou Jordgubb

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat Per, att du ätit all denna choklad för vår skull! 'Dirty work, but someone's gotta do it'! Skämt åsido, Lindt är ju alltid superbra - jag testade Lindt vit choklad med vanilj häromda'n. Inte heller helt fel!
    Hälsningar Nina!

    SvaraRadera
  2. Den med kokos får jag väl ta och inhandla då! Kokos är ju alltid gott!

    SvaraRadera