söndag 22 januari 2012

Starbar från Marabou

Gott nötigt innehåll
Marabou har släppt en nyhet, än så länge bara i Pressbyrån. Innanmätet är ganska mjukt och gott med lite krispighet och mjuk kola i ett tunt lager runtom. Jordnötssmaken är god och har lite jordnötssmörkaraktär. Påminner lite om en annan favorit som jag sällan lyckats få tag på. Sist åt jag den i Sydafrika. Kitkat med peanut butter!! Riktigt god! Den lär ha slutat tillverkas och det finns t.o.m en facebooksida som kämpar för dess överlevnad.
Eftersom jag gillar det "jordnötiga" så får denna Starbar 4 av 5 och jag kommer definitivt att köpa den igen.


5 kommentarer:

 1. Åt en sån där i veckan, och kan inte säga att det blev någon favorit. Då funderade jag mycket över vad den påminde om, och tack vare dig kom jag nu på det: Lion Peanut, som fanns någon gång på nittiotalet.

  SvaraRadera
 2. Lion Peanut var inte så dum men KitKat Peanut butter....

  SvaraRadera
 3. Åh ett sådant härligt test och ÅH en sådan härlig chokladbit! Jag skrev om den i min blogg och länkade till dig, använde mig även av din bild, jag hoppas det är okej! Tack för att du skrev om den, nu måste jag hitta den ute i affärerna :D

  SvaraRadera
 4. Det "Jordnötiga" är innanmätet och innanmätet är jordnötssmör. Grymt gott! Undrade precis när sverige skulle förstå sig på amerikanskt godis, med betoning på choklad. Lion går fortfarande att köpa i samtliga smakvarianter (white, peanut och originalet).

  För er som gillar den här typen av godis, prova då Reese's Peanut Butter Cups, Butterfinger, Reese's Crispy Crunchy Bar och Babe Ruth

  SvaraRadera
 5. Låter inte så gott.. men säger du det så ska jag testa när jag ser den :)

  SvaraRadera