lördag 19 september 2015

Nyheter från Cloetta

Efter vecka 38 släpps en del nyheter från Cloetta. Bland annat så kommer det en ny variant av Polly. Den här gången går de ifrån sitt vanliga lite kolaaktiga tuggmotstånd och satsar på en krispigare och luftigare variant. De kallas Pollypuffar och är ganska lika Kinapuffar i smaken. Pollypuffarna är lite mer chokladiga. Riktigt goda men själva Pollykänslan är tyvärr borta. På påsen står det Sea Salt och det är svårt att hitta någon tydlig saltsmak, men sött är det.


Pollypuffar
Torrostade jordnötter med olika smaker under märket Nutisal är en annan nyhet. Alla tre smakerna är goda. Jag fastnade för Sourcream & Onion. Nötterna kommer från Argentina men rostas i Helsingborg.


Torrostade jordnötter från Nutisal
Mint i mörk choklad. Riktigt smarrig variant av Center. Den här rullen kommer jag att köpa fler av!Center Mint
 Yup är sockerfria pastiller strödda med sursandad xylitol. Jag har inte provat dem alls tidigare. De här hade en god colasmak och skulle funka bra som bilgodis.

 

2 kommentarer:

  1. Å tänk vad man kan tycka olika, jag spottade typ ut Center mint, men jag älskar den i lakrits och jag gillar i normala fall mintgodis ännu mer ;) Polly är ju också jättegott :) Farligt med allt det goda ;)

    SvaraRadera