måndag 7 juli 2014

Pasta All Inclusive

Grunden till det här receptet såg jag på nätet häromdagen. Det verkade smidigt och lätt som vardagsmat. Min något modifierade variant blev smakrik och god. Prova dig fram med olika kryddor och pastasorter. Räkna med att pastan tar någon minut extra att koka i tomatvattnet.

Before

After

Pasta All Inclusive
4 pers

400 gram pasta
1 gul lök
1 1/2 tsk oregano
färsk basilika
4 vitlöksklyftor
11 dl grönsaksbuljong
400 gram krossade tomater
1/3 röd chili
2 msk olivolja
salt och peppar
parmesan

Gör så här:
  1. Skiva lök och vitlök och chili tunt. Hacka så mycket basilika du vill ha.
  2. Blanda alla ingredienser och koka upp.
  3. Häll i pastan och koka den angivna tiden plus eventuell extra tid. Rör om med jämna mellanrum.
  4. Smaka av med salt och peppar och riv lite parmesan över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar