Fyllda rödspättafiléer |
Kaviar- och dillfylld rödspätta
4 pers
ca 700 gram rödspättafilé
2 msk kaviar
1 msk pressad citron
hackad dill
peppar
3 dl grädde
1 dl mjölk
1 fiskbuljongtärning
1/2 dl vitt vin
Den här gången blandade jag lite vanlig smörgåskaviar med pressad citron och massor av hackad dill. Detta bredde jag på spättafiléerna och sedan ett par drag med pepparkvarnen. Sältan får man per automatik från kaviaren. Sedan rullade jag ihop dem och la dem i en ugnsform. Koka upp grädden, mjölken och vinet och låt buljongtärningen lösas i vätskan. Häll det över fiskrullarna och sätt in i ugnen på 175 grader ca 20 minuter. Servera med pressad potatis och någon grönsak.
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2103217/mork-o-mat?claim=suzksn3k2b5">Följ min blogg med bloglovin</a>