tag:blogger.com,1999:blog-1915425343212747141.post7347488476542612780..comments2023-10-09T14:15:06.604+02:00Comments on Mörk o Mat: Kaviar- och dillfyllda rödspättorPer Mörkhttp://www.blogger.com/profile/13294454323466984549noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1915425343212747141.post-36440838216330528732011-02-05T22:12:44.491+01:002011-02-05T22:12:44.491+01:00Hej! Kul med människor som tar sig tid att komment...Hej! Kul med människor som tar sig tid att kommentera. Stenbitsrom fungerar säkert alldeles utmärkt, men jag tyckte resultatet blev bra med vanlig kaviar. Prova gärna en msk vanlig kaviar som smaksättare i kall sås till fisk. Blir lite förvånad när du skriver att den blev fadd i smaken. Använde du färska eller frysta filéer?Per Mörkhttps://www.blogger.com/profile/13294454323466984549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1915425343212747141.post-11197365254456932842011-02-05T19:23:43.915+01:002011-02-05T19:23:43.915+01:00Hej! Hittade din blogg av en slump och tänkte att ...Hej! Hittade din blogg av en slump och tänkte att det kan vara rolig läsning. Det är roligt att följa dina kulinariska erfarenheter.<br />Nåväl jag prövad fyllda rödspätte filéer och fann att det var gott men att något saknades. Jag valde stenbitsrom istället för "vanlig" kaviar. Fyllde fisken med rom och dill, stänkte över lite citronsaft och strödde över med lite citronpeppar. Gav rullarna lite salt och körde in det i ugnen.... Som sagt var gott men något fadd i smaken. Hoppas du ursäktar min kritik. Mvh Irene från BoråsAnonymousnoreply@blogger.com